1 d’oct. 2007

Ens volen fer constipar


Les estacions de metro i tren tenen una conxorxa amb les màquines expendedores de refrescos. La ventilació és inadequada, per no dir deficient, o nul·la. Però això ja va bé, així la compra de productes frescos com aigua o llaunes de beguda creix. Aquesta calor es fa insuportable, i fa l'espera eterna, però encara més als mesos d'estiu, quan a sobre, aquest any l'estació del Clot a Barcelona era l'únic punt de la ciutat on prendre el tren cap al Maresme. Ja tenim una colla d'estrangers relluents de betum solar i de suor tots n'anem plens. L'andana és plena i no s'hi cap. Tot es col·lapsa.

De mètodes i sitemes de ventilació i/o refrigeració n'hi ha. Hi ha molta gent experta que ho sap fer. De fet, tots n'hem vist i sabem que és factible... A la meva pròpia universitat, es gasten els diners en fer bonica l'entrada, l'auditori... la careta, la façana de la facultat. Entres a l'estiu i l'aire condicionat et dóna una bufetada a la cara. Hi entres a l'hivern i ja et pots començar a treure roba. En canvi, un cop creuat el hall, el passadís demostra el vertader clima de la resta dels 11 pisos que vénen a continuació. Les classes tenen calefacció dia sí dia no. Les finestres no tanquen del tot bé i hi entra el fred. A l'estiu fa una calor que no et permet concentrar en el què t'està dient el professor. A més, s'estan fent unes obres al pàrking de l'escola que si goses obrir la finestra per airejar el tuf de gent acumulada, escoltes la refinada música que ofereixen màquines excavadores, trepants, soldadores... I així estarem fins que finim la carrera, i qui sap fins quan més... Ja és prou dur suportar les lliçons difícils d'entendre, com perquè alhora haguem d'estar sotmesos a certs ambients climàtics/acústics/ambientals que empitjoren el rendiment de l'alumnat. És clar que la universitat també té màquines expenedores!!!

1 comentari:

Albert ha dit...

Ei! Moltes fotos dius, potser si, però es que el bloc mel prenc també com un àlbum personal, i a més que 4 dies donen per molt, la veritat!!!
Jo encara recordo quan anaba a BCN a estudiar amb tren, metro etc., I si, unes costipades generals si que hi habien. En fi, que s'ha d'anar a la tanto!!
El clip que has penjat a sota està força bé.
Mira't aquest avera que et sembla:
http://www.youtube.com/watch?v=SDXqHbGndy4
No es veu massa bé, però el so esta força bé per ser un directe.
Apaliiiiii!!!!!!
Ens veiem!!! ...a l'Oktober????? xD