7 de set. 2011

Refent la maleta

Molts cops maleeixo haver-me endut certes coses, que -pobra de mi- pensava que aquí a Suïssa faria servir, i d'altres, trobo a faltar certs ítems oblidats a casa meva. Però què hi farem. Aquí la vida està massa cara per anar despilfarrant diners, i molt més, si el període d'estança és tant curt: no hi ha inversió que al curt plaç surti a compte. I si tenim en compte que vaig dur la maleta a rebentar, i m'han anat portant coses, el balanç de matèria no quadraria per enlloc per embarcar la tornada.



Si pogués refer la maleta a 30 de maig de 2011, m'aconsellaria això:

- No agafis maquillatge, que mai l'acabes fent servir. Més val que agafis els teus sabons especials per la pell i la teva espuma de cabell, que això a Suïssa és molt car.

- Oblida't de tantes sandàlies. Sobretot de les que et fan mal als peus. Emporta't unes bones sabates tancades i aptes per la pluja.

- No t'oblidis del paraigües i de l'impermeable.

- On vas amb tants vestits? Allà farà fred, no tindràs ocasió de posar-te'ls. En canvi, emporta't roba esportiva perquè faràs moltes excursions. Que no falti la dessuadora!

- El mirall de tocador és una cosa fràgil però imprescindible. Qui ho diria que al pis no tens prou llum per mirar-te la cara al mirall!

- A Suïssa no tindràs Decathlon i et faràs mal als peus amb les pedres del llac. Compra't unes sabates de plàstic pels peus si vols nedar amb tranquilitat.

- Ah, i si vols anar al gimnàs, no t'oblidis del candau de la taquilla! Potser també t'ajuda a tancar la maleta plena, per quan tornis...

1 comentari:

altersix ha dit...

Vaaaale! Ja portarè la maleta gairebé buida.
si trec els fuets de la iaia o compensarè amb un paraigues plegable